De Zeeuwse Kunstkring is in 1958 opgericht en heeft een eigen plaats in het Zeeuwse culturele klimaat. De ZKK is een vereniging van professionele kunstenaars met leden uit de gehele provincie Zeeland.

De leden werken vanuit verschillende disciplines: tekenen en schilderen, beeldhouwen, keramische en grafische vormgeving, textiel en fotografie en hebben als gemeenschappelijk belang om hun werk binnen en buiten Zeeland te promoten en te presenteren. De leden exposeren individueel of met collega’s binnen en buiten de provincie.

De vereniging zelf organiseert jaarlijks twee tentoonstellingen, één in de winter, traditioneel in de Vleeshal te Middelburg en één in de zomer op wisselende plaatsen in Zeeland.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *